Oversluiten of overwaarde

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Afspraak maken

Betaal je een torenhoge rente voor je hypotheek? Heb je het gevoel dat je maandelijkse lasten naar beneden kunnen? Laten wij JUIST nu samen kijken naar je huidige hypotheek. Het kan zijn dat je rentevaste periode bijna afloopt óf dat er veranderingen zijn in je persoonlijke situatie. Laten we samen kijken naar jouw mogelijkheden: lagere maandlasten, een scherpere rente of meer zekerheid richting de toekomst. JUIST vertelt je hier graag over in een vrijblijvend gesprek.

Het Proces

Lagere lasten

Het nieuws staat er vol mee: “historisch lage rentes”, al zijn deze nu flink aan het stijgen. Zit jij nog vast aan een hoge rente? Laten wij samen eens kijken of het uit kan om de huidige rente af te kopen en elders een nieuwe hypotheek af te sluiten. Dit kan tientallen en in sommige gevallen wel honderden euro’s per maand schelen. Of dit ook voor jou geldt?

Zekerheid richting de toekomst

Een lager inkomen wanneer je met pensioen gaat, stijgende rentes, toekomstige studerende kinderen of het moeten inlossen van een aflosvrije hypotheek, dit kunnen onzekerheden zijn in jouw financiële situatie. Graag neem ik die onzekerheid bij je weg. Loopt jouw rente binnenkort af en wil jij vast vooruit plannen en zekerheid over de toekomstige betaalbaarheid van jouw hypotheek? Laten wij dan gauw een gesprek plannen zodat deze vervelende onzekerheid snel wordt weggenomen.

Overwaarde opnemen

Huizen zijn de afgelopen jaren flink in waarde gestegen. De combinatie met bijvoorbeeld een annuïteitenhypotheek, kan zo maar eens zorgen voor een flinke overwaarde. Wat kun jij hier eigenlijk mee? Hoe haal jij het geld uit jouw stenen? Voor mensen die de AOW gerechtigde leeftijd zijn er nog meer interessante opties op de markt. Zullen wij samen de mogelijkheden bespreken?

Kosten

Hieronder vind je een indicatie vankosten waar je rekening mee kunt houden:

Notariskosten:

€850

Advieskosten:

€2.500*

Taxatiekosten:

€750

Boete vervroegd inlossen:

Vraag bij je huidige geldverstrekker vast een "proforma aflosnota" op.

* Zie de indicatieve prijzen voor het advies op onze website

Plan een afspraak