Wie is JUIST

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Afspraak maken

JUIST Financieel Advies vertaalt jouw complexe financiële vragen naar begrijpelijke ‘Jip- en Janneketaal’. Dit doen wij door onze persoonlijke manier van communiceren: face-to-face of door te (beeld)bellen, e-mailen en zelfs via Whatsapp. JUIST staat voor je klaar, ook buiten kantoortijden.

Waarom JUIST Financieel Advies

Het proces begrijpen

De huizen- en hypothekenmarkt is een razendsnelle markt. Een goede voorbereiding is noodzakelijk!
In een oriëntatiegesprek lopen we het gehele proces door, afgestemd op jouw wensen. We gebruiken geen moeilijke termen en geven duidelijke uitleg met hulp van visuele beeldvorming. Dit zorgt JUIST ervoor dat jij het proces begrijpt en dat we gezamenlijk tot een succesvolle afronding komen.

Snel kunnen handelen

In een tijd van hoge huizenprijzen, veel concurrentie en stijgende hypotheekrentes moet je snel kunnen handelen. Na het oriëntatiegesprek kan een 'biedcertificaat' afgegeven worden. Hierdoor hoef je niet meer te bieden onder voorbehoud van financiering, wat het proces versnelt. Doordat we óók buiten kantoortijden bereikbaar zijn kunnen we altijd snel handelen.

JUIST advies

De naam zegt het al: wij geven JUIST advies! Met ons advies zorgen wij ervoor dat – naast het rondkrijgen van de hypotheek – deze hypotheek ten alle tijde betaalbaar voor je blijft. Wij nemen zorgvuldig de risico's op overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en een relatiebreuk door tijdens het hypotheekproces. Wij werken samen met alle hypotheekaanbieders op de markt, zo is er altijd een oplossing voor jouw woonwens!

Belangrijjk om te weten

Het is erg belangrijk om vooraf te weten wat de vergoeding voor JUIST is bij het adviseren en bemiddelen in de financiële producten. U kunt de benodigde informatie downloaden in onze Dienstenwijzer en het dienstverleningsdocument.

Wil jij geadviseerd worden door JUIST Financieel Advies?
Plan een afspraak en bespreek jouw financiële wensen!

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram