Wie is JUIST

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Afspraak maken

Welkom bij Juist Financieel Advies, hét onafhankelijke advies kantoor van Den Haag.

Mijn naam is Stephan Koopman, ik ben niet alleen eigenaar en financieel adviseur van ‘’JUIST’’ maar ook partner van Sheresade en vader van drie prachtige kinderen. Mijn persoonlijke ervaringen hebben geleerd hoe belangrijk financiële zekerheid is voor de gemoedsrust. Dit wil ik ook voor jou!

Waarom JUIST Financieel Advies

Woondroom

Samen met mijn collega’s helpen wij je graag met het verwezenlijken van jouw ‘’woondroom’’. Of je nu op het punt staat jouw eerste huis te kopen, te verhuizen of je huidige hypotheek wilt oversluiten.

Door weloverwogen financiële keuzes te maken die passen bij jouw levensfase, ambitie en risicobereidheid. Wij staan je bij vanaf de huizenjacht tot na de overdracht bij de notaris.

Onafhankelijk

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en geven van hypotheek- en verzekeringsadvies. Hiervoor maken wij gebruik van meer dan 30 partijen voor het geven van onbevooroordeeld hypotheek- en verzekeringsadvies. Zo vinden wij altijd de best passende oplossing voor jou!

Flexibel

Wij begrijpen bovendien dat jouw agenda druk kan zijn, daarom zijn wij flexibel in hoe onze afspraken plaatsvinden. Wij komen net zo gemakkelijk bij jou thuis, het kan digitaal maar natuurlijk ben je ook welkom op ons kantoor aan de Doctor Kuyperstraat 5 in Den Haag. Buiten kantoortijden contact hebben,  is geen probleem, voel je vrij om ons te bellen of te Whatsappen om jouw dringende vragen beantwoord te krijgen.

Alles onder één dak

Juist Financieel Advies biedt niet alleen hypotheken aan, ook voor verzekeringen en consumptieve kredieten ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het beschermen van jouw huis, auto en/of het gezin, wij helpen zorgeloos te genieten van jouw woning!

Wat doet Juist Financieel Advies?

  • Onafhankelijk advies: Je kunt vertrouwen op eerlijke, onafhankelijke aanbevelingen die in jouw belang zijn.
  • Flexibiliteit: Ik kom graag bij jou thuis wanneer het uitkomt. Om het adviesproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, gebruiken wij ook veel Whatsapp. Natuurlijk alleen als jij dit prettig vindt.
  • Persoonlijk: Wij bieden de persoonlijke aandacht die past in een intensief hypotheektraject, door ook (informele) communicatie buiten kantoortijden.
  • Alles onder één dak: Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen, kredieten of verduurzamen, JUIST staat klaar om jou hiermee te begeleiden!

Neem vandaag nog contact op om samen te beginnen aan jouw financiële reis! Ik kijk ernaar uit om dit samen met jou aan te gaan en jouw woondroom onbezorgd waar te maken!