Verkeersverzekering

Alles waar jij de weg mee op kan, kan schade opleveren. Aan jezelf, anderen en materiaal. Veel valt te verzekeren op dit gebied.
Wat valt onder verkeersverzekering
Afhankelijk van waar jij de weg mee opgaat, is er een passende dekking. Wil jij alleen de schade dekken die jij aan een ander toebrengt bij een ongeluk of wil je voor alle omstandigheden gedekt zijn? Staat er een oldtimer in jou schuur of een nieuwe SUV, bij diefstal of andere schades dient hiervoor een passende dekking te komen. Mensen en spullen die jou voertuig vervoerd zijn niet automatisch meeverzekerd.
Kosten verkeersverzekering
De kosten voor een reisverzekering worden betaald via een premie. Hoeveel premie je betaald, wordt onder andere bepaald door het soort dekking dat jij wenst. Een auto van 12 jaar waarbij alleen de schade aan een ander wordt gedekt, is een stuk goedkoper dan een nieuwe sportwagen waarbij je de inzittende ook wil meeverzekeren (SVI). Naast jou wensen heeft jou woonplaats, het gewicht van het voertuig en het aantal schadevrijejaren (SVJ) invloed op de premie. Bespreek jou wensen daarom goed met ons en laat je adviseren!