Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering heb jij bescherming tegen schade aan de losse spullen in het huis. Denk hierbij aan de bank, tafel, televisie, kleding maar ook sierraden en andere zaken van waarde. Schhades kunnen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld storm, inbraak of brand. Ook schade die jezelf veroorzaakt kan worden meeverzekerd. Dit is niet standaard, dus geef dit vooral aan tijdens het gesprek met ons.
Wat valt onder de inboedelverzekeringAlles wat je los kunt oppakken of makkelijk los te maken is, valt onder de inboedelverzekering. Op sommige gebieden overlappen verzekeringen elkaar. Bij je inboedelverzekering valt de laminaatvloer bijvoorbeeld onder je inboedelverzekering terwijl wanneer deze is vastgelijmd, het onder je woonhuisverzekering valt. Ook je huisdieren kunnen worden verzekerd bij een inboedelverzekering.
Inboedelverzekering vergelijkenVoor inboedelverzekeringen zijn er veel keuzes. Wat is er wel of niet gedekt bij een voorval, wat zijn de premies. Denk ook aan de snelheid van het afwikkelen van de schade en het oplossen van zaken wanneer verzekeringen elkaar overlappen. Wij helpen jou bij het melden van een schade hier natuurlijk mee.
Kosten inboedelverzekeringDe kosten voor een inboedelverzekering worden betaald via een premie. Hoeveel premie je betaald, wordt onder andere bepaald door de waarde van jou spullen en op welke wijze jij je wil verzekeren. Wil jij ook schade dekken die jezelf veroorzaakt, dan is de premie hoger. Heb jij dure sierraden en wil jij dit meeverzekeren, ook dan zal de premie hoger zijn. Een goede dekking voor jou inboedel vinden wij samen met jou!
Verbetering van jou huurwoningWil je de door jou aangebrachte verbeteringen in je huurwoning zelf verzekeren tegen schade, dan kan je ´´huurdersbelang´´ meeverzekeren op de inboedelverzekering. Zo is bij schade jouw mooie houtenvloer goed gedekt op je eigen naam.