Je woning renoveren of verduurzamen?

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

Afspraak maken

Verbouwen

Woon je in een heerlijk huis, maar snak je naar extra vierkante meters? Is het door de torenhoge huizenprijzen niet mogelijk om te verhuizen, maar verlang je wél naar meer wooncomfort? Dit is JUIST het moment om je woning aan te pakken. JUIST helpt je bij al je hypotheekvragen met betrekking tot verbouwen. Wil je een bouwdepot of juist niet? Maak nu een vrijblijvende afspraak, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Verduurzamen

Wist je dat álle woningen in het jaar 2050 energieneutraal moeten zijn en dat de overheid hier subsidies voor geeft? Het verduurzamen van je woning kan voelen als een flinke investering, maar: onderaan de streep kan het óók veel voordelen opleveren. Laat ons je helpen tijdens het proces van verduurzamen. JUIST helpt je met het financiële plaatje en brengt je in contact met specialisten die bij je langskomen om – geheel vrijblijvend – advies geven over duurzaam wonen.

Kosten

Hieronder vind je een indicatie van kosten waar je rekening mee kunt houden:

Notariskosten: €850
Advieskosten: €2.950*
Taxatiekosten: €750
Boete vervroegd inlossen: Vraag bij je huidige geldverstrekker vast een "proforma aflosnota" op.

In de kosten hierboven is er nog geen rekening gehouden met het eventueel zelf te betalen deel van de verbouwing of het verduurzamen. JUIST laat je dit graag zien tijdens een oriënterend gesprek.

* Zie de indicatieve prijzen voor het advies op onze website

Plan een afspraak
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram